Cottage_summer

Mökit

Skinnarsissa on enimmillään häiden yhteydessä yöpynyt 44 henkilöä. Me kaikki mahduimme mökkeihin hyvin, söimme, nukuimme ja puhdistauduimme. Varaa tiivistämiselle olisi ollut ehkä kuuden henkilön verran vielä, silloin olisi Skinnars ollut tupaten täysi.

Varaukset s-postilla anja.salmi@gmail.com tai puhelimella +358 50 3394656.

Skinnars_merkki

Vanha päärakennus eli Kalastajatorppa

house_1

Hintamme:

Kalastajatorppa vuokrataan kesäaikaan 15.6.-15.8. ainoastaan viikkovuokralla lauantaista lauantaihin. Hinta on 90 euroa vuorokausi eli 630 euroa viikko.
Muuna aikana minimivuokra-aika on 4 vuorokautta, 80 euroa vuorokausi eli 320 euroa.

Olemme saneeranneet vanhan päärakennuksen vanhojen piirustusten mukaan tunnelmalliseksi. Olemme säilyttäneet ja kunnostaneet vanhoja huonekaluja, koriste-esineitä sekä tauluja ja pyrkineet siten tavoittamaan menneen ajan tunnelman nykyaikaisista mukavuuksista tinkimättä.

furniture
terrace_1

Talossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, kaksi eteistä, suurehko tupakeittiö ja suuri terassi sekä runsaasti varastotilaa: vaatehuone, siivouskomero sekä kaksi erillistä komeroa.
Eteisessä on seurustelutilaa lukulamppuineen ja nojatuoleineen.

Mökissä on erillinen Wifi.

Ikkunoissa on valoa estävät rullakaihtimet.

Talo on saneerattu talviasuttavaksi. Siinä ovat sähköpatterit, ilmalämpöpumppu, lämminvesiboileri ja makuuhuoneissa lattiana eristävä vinyylikorkki. Talossa on kunnan vesijohtovesi.

kitchen_2
bedroom_2

Suuremmassa makuuhuoneessa on parivuode, avattava sohva, jolla voi nukkua kaksi henkilöä ja 160 cm pitkä lastensänky aukivedettäväksi. Parivuoteessa on jousipatjat ja lasten vuoteessa superlon.

Pienemmässä makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä.

Tupakeittiössä on auki vedettävä puusohva, jossa on hyvät uudet superlonpatjat.

chest
kitchen_4

Maksimissaan talossa voi yöpyä seitsemän henkilöä. Hyvin toimivaa on, jos suuremmat ryhmät vuokraavat taloa ja pikkumökkejä yhdistellen: nuoriso nukkuu pikkumökeissä tai vieraspariskunta yöpyy pikkumökin parivuoteessa omassa rauhassaan.

Keittiö on hyvin varusteltu: jääkaappi-pakastin, tiskikone, pyykinpesukone, tiskiallas, astiankuivauskaappi sekä kattilat, astiat ja ruokailuvälineet.

Talossa on yksi wc ja yksi suihku.

kitchen_1
shower_1

Siivouskomerossa ovat pölynimuri ja muut siivoustarvikkeet.

Vieraiden tulee tuoda mukanaan omat lakanansa ja pyyhkeensä. Jos sellaisia ei jostain syystä ole, niin myymme uuden pyyhe-lakanapaketin omakustannushintaan. Tuolloin vieras voi lähtiessään ottaa käyttämänsä liinavaatteet mukaansa.

Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jota emme ole vielä kunnostaneet. Sinne johtavat eteisestä portaat. Portaissa on lapsiportti.

Terassi on monimuotoinen ja suuri. Sille mahtuu kesäisin ruokapöytä nurkkaan tuulensuojaan ja kaasugrilli. Tilaa jää vielä runsaasti istuskella ja vaikkapa siemailla viiniä karua Kökarin luontoa katsellen.

terrace_2

”Siisti ja viihtyisä pikkumökki. Hinta-laatusuhde erinomainen. Yleiset tilat täyttivät tarpeemme. Anja on erittäin mukava ja auttavainen majoittaja. Rauhallinen ympäristö.”
– Milla, vieras Airbnb:n kautta

Skinnars_merkki

Pikkumökit

cottage_4

Hintamme:

Pikkumökkejä vuokrataan hintaan 65 euroa per vuorokausi tai 180 euroa per viikko. Niiden vuokrauspituudessa ei ole aikarajoitusta. Mökkiin mahtuu kaksi aikuista. Pikkumökkejä voi vuokrata kesällä eli 1.5.-30.9. Muuna aikana vuokraamme pikkumökkejä vain ryhmille joilloin huoltorakennuksena toimii tiilitalo Ejdern.

Olemme saneeranneet seitsemän pikkumökkiä yöpymiskäyttöön.

Jokaisessa mökissä on oma pieni jääkaappi ja tuuletin.

doorway_cottage
bed_2

Sisällä on seinän viertä kiertävä leveä laveri, jonka päällä on kaksi erillistä patjaa. Yhdessä mökissä on parivuode ja kahdessa mökissä on vuode kolmelle.

Mökissä on kaksi tuolia ja rullilla kulkeva pöytä, jota on helppo siirtää. Ikkunoissa on pimentävät rullakaihtimet.
Lisäksi on kaksi vaaterekkiä henkareineen, peili, pieniä säilytyslaatikoita ja lämpöpatteri, seinävalot ja pistorasiat.

room_2
bedroom_6

Vieraiden tulee tuoda mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet. Mikäli sellaisia ei ole, myymme uutta pussilakana-pyyhesettiä omakustannushintaan. Setin voi lähtiessään ottaa mukaansa.

Lavereiden alla on kaksi vetolaatikkoa, joihin mahtuu matkatavaroita. Lavereissa on myös kannellisia säilytyslaatikoita, joista löytyvät tyynyt, peitot ja petauspatjat. Osa on tyhjänä ja niihin voi laittaa matkatavaroita.

bed_1
Korituolit

Mökit ovat hirsirunkoisia ja niissä on terassi jossa lepotuolit. Ulkona on lanka pyyhkeiden kuivausta varten.

Pikkumökkien huoltorakennuksena toimii lähellä oleva vanha kivinavetta.

Pikkumökit_kivnavetta_omenapuu

”Kaikki sujui niin kuin pitikin, paikka oli siisti ja kuvauksen mukainen. Majoittajapariskunta erittäin vieraanvarainen ja he järjestivät mm. kyydin sataman suunnalle ja takaisin. Suosittelen!”
– Katri, vieras Airbnb:n kautta

Skinnars_merkki

Kivinavetta

house_6

Vanha kivinavetta on saanut uusiokäytön. Erik on aikoinaan saneerannut sen pikkumökkien ja ’unplugged’ huviloiden huoltorakennukseksi. Tämä valtavan hieno vanha rakennus on kahdessa kerroksessa:

Yläkerran päätyseinät on korvattu valtavan suurilla lasiseinillä joista valo siivilöityy koko navetanvintin läpi.

house_3
table_1

Navetan vintti on suuri yhtenäinen tila

Yhdessä alakerran kivinavetassa olevan ”tanssisalin” kanssa navetan vintti antaa monimuotoiset ja eksoottiset mahdollisuudet.

performer_1
stil_life_1

Navetan vintti tarjoaa myös oivat mahdollisuudet taidenäyttelyiden pitämiseen läpikulkevan valonsa vuoksi.

house_5
flowers_1a
Skinnars_merkki

’Unplugged’ -huvilat

valkea-vintage-mainokseen

Hintamme:

Harmaata vintagea ja navetan yläkerran kahta huonetta vuokraamme kesäaikana 1.5.-30.9. hintaan 250 euroa viikko, valkeaa vintagea 350 euroa viikko.

Skinnarsin mäellä on kolme 60-luvun huvilaa, jotka saneeraamme viimeiseksi. Niissä on valtavan kauniit näkymät mutta kunnoltaan ne ovat vaatimattomia.

Kahteen huvilaan tulee sähkö, niissä on hella ja jääkaappi.

Valkoinen huvila on nyt valmiiksi remontoitu. Siinä on suihku, vessa ja terassi ulkokeittiöllä.

IMG_5487
cottage_1

Harmaassa huvilassa on nyt kaasuhella, kaasujääkaappi ja uudet aurinkopaneelit, joten sähköä saa kännykkään ja tietokoneeseen USB-liitännästä.

Tätä huvilaa varten on myös ulkovessa.

Valokuvataiteilija Saara Ekström on lahjoittanut harmaaseen huvilaan Ars Fennica 2002 -näyttelyä varten maalaamiaan kaakelilaattoja.

IMG_4689_muokattu
room_1

Punainen huvila.

cottage_2-900x675-1

Varaukset s-postilla anja.salmi@gmail.com tai puhelimella +358 50 3394656.

Skinnars values