Kokar_map_FI-1
Klikkaamalla kuvaa kartta aukeaa isommaksi

Näin löydät Kökarissa Skinnarsiin

Tuletpa sitten autolla, pyörällä, bussilla tai jalkaisin niin yhteysalus rantautuu Harpanäsiin.

Kökarissa välimatkat ovat lyhyitä

church

Matsin Hamncafeetista voit vuokrata polkupyörän, hypätä ennalta tilaamasi taksin kyytiin tai ajaa hurauttaa lautalta kohti saaren keskustaa.

Ensimmäisessä T risteyksessä oikealle käännyttäessä pääset kirkolle, leirintäalueelle ja Antons Gästhemiin.

Pieni saaristolaiskirkko on uskomaton paikka häiden ja muiden perhejuhlien vietolle. Yhdistettynä Skinnarsin mäkeen ja Brudhällen ravintolaan saat ainutkertaisen juhlakokonaisuuden.

fire_tation

Kun jatkat loivasti vasemmalle kulkee tie paloaseman ohi keskustaan, Karlbyhyn.

Siellä ovat pankki, posti, leipomo ja sen kahvila sekä ruokakauppa.

Bistro
market

Jos ostat kaupasta luottokortilla, voit niin halutessasi saada vaihtorahaa käteisenä. Kaupasta voi tilata myös muhkeita pizzoja.

Kun käännyt keskustan risteyksestä oikealle ja suuren punaisen talon nurkalta jyrkästi vasemmalle löytät rannasta betonilaiturin, jolla seisoo bensmittari ja voit tankata halutessasi. Bensamittareita löytyy myös leirintäalueelta ja Hellsön satamasta.

gas_sation
hotel

Oikealla puolen tietä ennen siltaa on kaunis hotelli Brudhäll vierasvenesatamineen ja ravintoloineen. Sen laiturilta lähtevät veneretket Tove Janssoin usein vierailemaan, Reima Pietilän suunnittelemaan Kjällskärin saarihuvilaan.

Sillan luona vasemmalla on kellertävä kivitalo, jossa on koulu, kirjasto ja kunnan toimisto ja hieno leikkipuisto lapsille.

school
Skinnars_sivuille
Kuva Nina Lindfors

Kun jatkat tietä neljä kilometriä niin oikealla puolella on tienviitta, joka kääntyy oikealle ja jossa lukee Österbygge. Ajettuasi tätä tietä 700 metriä, olet Skinnarsin pihassa.

Skinnars values